Hallo, welkom op de website van Hoving Bedrijfsontruiming, een landelijk opererend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijven. Wij werken snel, discreet en tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Woning ontruimen groningen

Woning ontruimen? Binnen één werkdag uw ontruiming geregeld. Landelijke dekking, van kleine ruimtes tot grote bedrijven. Wij doen het voor u!

Wij van Hoving ontruimers uit Groningen werken landelijk. Onze specialisatie is het ontruimen en bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijf. U kunt via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het laten ontruimen van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn heel flexibel, van een kleine ontruiming tot een totaalpakket van ontruimen en bezemschoon opleveren, het is voor ons geen enkel probleem.

Er zijn vele redenen te bedenken waarom u de ontruiming door ons zou laten uitvoeren. Meestal is dat een praktische reden. U wilt graag dat uw pand snel, professioneel en schoon wordt opgeleverd. Wij kunnen snel, professioneel en zeer discreet te werk gaan. Uw woning door ons laten ontruimen kost u niet meer moeite dan een offerte aanvragen per email of telefoon. Wij regelen verder alles voor u. Uiteraard zorgen wij er natuurlijk wel voor dat we helemaal op de hoogte zijn van uw wensen. Alles gaat in overleg en wij zijn experts in het inschatten van de situatie. U kunt dus rekenen op een zorgeloze ontruiming van uw woning of bedrijfspand.

Geïnteresseerd? Vraag direct een offerte aan, u heeft binnen een werkdag een antwoord.

Wij ontruimen uw woning in heel Nederland ook appartementen, flats, winkelpanden, kantoren, garages, zolders, bergingen, eengezinswoningen, huurwoningen, bedrijfspanden, opslagunits en opslagloodsen kunnen wij bezemschoon opleveren.

We werken ook veel voor woningbouwverenigingen en zorginstellingen met bewonersfaciliteiten. Alle ruimtes die aan ons zijn toevertrouwd worden in perfecte staat opgeleverd. Wilt u dat wij uw woning ontruimen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, via het contact formulier of met ons landelijk nummer.

Woningontruiming offerte

7 dagen in de week bereikbaar!!

Bel 085-4011344

 

woning-ontruimen-1

Woning ontruimen

 

woning-ontruimen-2

Bezemschoon opleveren

Veilig, snel en discreet

Wij komen langs voor een bezichtiging.
Tijdens deze bezichtiging bespreken wij
met u de werkzaamheden die uitgevoerd
moeten worden en maken een prijsopgave
voor u.

 

woning-ontruimen-3

Ontruiming monumentale woning

 

Hoving ontruimers, woningontruimservice, is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen en bezemschoon opleveren van uw kantoor of bedrijfspand, naar de eisen/wensen van de opdrachtgever of verhuurder. We kunnen altijd een passende offerte maken of een totaal pakket aanbieden.

Ontruimen na overlijden, faillissement, etc.

Ontruimen na overlijden is vaak een belangrijke gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Met de grootste zorg ontruimen wij daarom ook de woning, bedrijfspand of inboedel. De meeste klanten vragen ons de panden leeg en bezemschoon op te leveren. Wij beschikken namelijk over goed opgeleid en getrainde personeel voor het ontruimen en schoon opleveren. Daarbij beschikken wij over alle hulpmiddelen en bedrijfswagens om uw bedrijfs- of woningontruiming snel en efficiënt te verzorgen.

 

Werkwijze

Onze werkwijze is snel en discreet. We werken door heel het land. Wilt u weten hoe we werken en hoe een ontruiming precies werkt? Ga naar offerte.

Er zijn veel omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Denk daarbij aan overlijden, scheiding of openbare verkoop.

Wij komen langs voor een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging bespreken wij met u de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en maken een prijsopgave voor u.

Veelal is de woning verkocht of de huur loopt door doordat ontruiming van uw woning nog plaats moet vinden. Komt een eventuele opleveringsdatum dichterbij en ziet u geen mogelijkheden om aan de aan u gestelde opleveringseisen te voldoen? De zorg voor woningontruiming en het daarbij bezemschoon opleveren van het pand nemen wij u graag uit handen!

woning-ontruimen-5

Bezemschoon opleveren

We  leveren een totaalpakket van ontruiming en bezemschoon opleveren van uw eenkamerwoning of appartement. Bij éénkamerwoningen van bejaarden-/verzorgingstehuizen halen we binnen 5 werkdagen de woning of appartement leeg voor een vast bedrag. Zonder bijkomende kosten kunnen we dit voor u aanbieden.

Voor alle gemak neemt u contact op met een snelle en discrete ontruimer. Alle ruimtes worden leeggehaald en naar de stort gebracht. De vloerbedekkingen, parket of laminaat wordt verwijderd en vervolgens maken we de vloeren schoon. Het afval voeren we af naar de stort of waar mogelijk gaat kleine boedel naar goede doelen (in overleg).

Offerte-aanvraag-woningontruiming

Ruime ervaring in:

Opkopen inboedels
Inboedel verkoop
Inboedels opkopen door geheel Nederland
Meubels opkopen
Woning ontruimen na overlijden
Boedelruiming en ontruimen woning
Direct ontruimen
Woning opruimen
Huis ontruimen na overlijden