Algemene informatie over Hoving woning- en bedrijfsontruiming

Over Hoving ontruimingen

Al jarenlang is Hoving woning en bedrijfsontruimingen het vertrouwde adres waar u terecht kunt voor het vakkundig ontruimen en eventueel bezemschoon opleveren van woningen en/of bedrijfspanden na eventueel overlijden, scheiding, emigratie, verhuizing, faillisement en nalatenschap.

 

Werkwijze

Op afspraak, binnen twee dagen mogelijk.

We maken gezamenlijk een afspraak om de ontruiming te plannen. Voor een prettige ontruiming moeten we een aantal zaken vooraf regelen. Denk aan het inplannen van de ontruimers, containers voor het afval, speciale apparatuur bij specifieke werkzaamheden en eventuele vergunningen.

agenda

Vergunningen

Vooraf aan de ontruiming.

In een enkel geval is een vergunning nodig van de lokale overheid. Wij nemen al deze werkzaamheden voor u uit handen.

vergunning

De ontruiming

Meestal binnen één dag.

Voor een gemiddelde ontruiming zijn we een dag of in sommige gevallen twee dagen bezig. Ons team van ontruimers gaat gestructureerd met uw boedel aan het werk. Onze bedrijfsbussen zijn logo vrij, wij werken volledig discreet.

bezemschoonontruiming-voor

Bezemschoon opleveren

We ontruimen alle goederen in de ruimtes en plaatsen zoveel mogelijk gescheiden bij de stort, chemisch afval, papier, glas, etc. In sommige gevallen kunnen we een deel van de restboedel nog ter overname aanbieden. Bruikbare meubelen zonder economische waarde schenken wij aan goede doelen. Vervolgens wordt elke ruimte bezemschoon opgeleverd.

Naloopronde en afsluiting

Na de ontruiming en bezemschoon opleveren maken we een laatste ronde om te kijken of we alle werkzaamheden volgens afspraak hebben afgerond. Na goedkeuring leveren we de sleutel weer af.

Ontruimen