Het ontruimen van éénkamerwoningen is één van de diensten die wij aanbieden, voor meer informatie over deze dienst vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

Ontruimen éénkamerwoning

download (1)We  leveren een totaalpakket van ontruiming en bezemschoon opleveren van uw eenkamerwoning of appartement. Bij éénkamerwoningen van een bejaarden-/verzorgingstehuis halen we binnen 5 werkdagen de woning of appartement leeg voor een vast bedrag. Zonder bijkomende kosten kunnen we dit voor u aanbieden.

 

 Woningontruiming offerte

Veilig, snel en discreet

Wij komen langs voor een bezichtiging.
Tijdens deze bezichtiging bespreken wij
met u de werkzaamheden die uitgevoerd
moeten worden en maken een prijsopgave
voor u.

 

Ontruimen na overlijden, faillissement, etc.

Ontruimen na overlijden is vaak een belangrijke gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Met de grootste zorg ontruimen wij daarom ook de woning, bedrijfspand en inboedel. De meeste klanten vragen ons de panden leeg en bezemschoon op te leveren. Wij beschikken namelijk over goed opgeleid en getraind personeel voor het ontruimen en schoon opleveren. Daarbij hebben wij de beschikking over alle hulpmiddelen en bedrijfswagens om uw bedrijfs- of woningontruiming snel en efficiënt te verzorgen.

Werkwijze

Onze werkwijze is snel en discreet. We werken door heel het land. Wilt u weten hoe we werken en hoe een ontruiming precies werkt? Neem dan hier contact op.

Er zijn veel omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Denk daarbij aan overlijden etc.

 

Ruime ervaring in:

Opkopen inboedels

Inboedel verkoop

inboedels opkopen door geheel Nederland

meubels opkopen

woning ontruimen na overlijden

boedelruiming en ontruimen woning

direct ontruimen

woning opruimen 

huis ontruimen na overlijden