Boedeltaxaties is één van de diensten die wij aanbieden, voor meer informatie over deze dienst vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

Boedeltaxatie en inboedeltaxaties

Boedeltaxateur en Inboedeltaxaties

Inboedeltaxaties zijn vaak noodzakelijk bij het beëindigen van een relatie, een echtscheiding of bij het verdelen van de erfenis. Als u weet dat de verdeling van de inboedel mogelijk een groot twistpunt kan worden, waarom start u dan niet bij een specialist op het gebied van inboedeltaxaties?

Taxatie van roerende goederen

U kunt uw roerende goederen (inboedel, antiek, verzamelingen, auto, etc.) tegen een voordelige vast tarief laten taxeren door een erkend taxateur voor roerende goederen. Deze taxatie wordt uitgevoerd door een bevoegd taxateur voor roerende zaken. De taxaties kunnen in heel Nederland worden uitgevoerd.

Niet alleen bij schades, maar ook als u als executeur-testamentair bent aangesteld, als u een verklaring van erfrecht hebt verkregen via uw notaris of van het kantongerecht. Bij boedelscheidingen, overlijden, het taxeren van verzamelingen, etc. kunt u ook op onze expertise rekenen.