Boedeltaxaties is één van de diensten die wij aanbieden, voor meer informatie over deze dienst vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

Opkopen inboedel verkopen

Hoving ontruimingen, de inboedel opkoper is dagelijks op zoek naar goede bruikbare inboedels en bedrijfsboedels, we kunnen voor u maatwerk leveren voor het opkopen! Opkopen van inboedels kan deels verrekend worden met het ontruimen van de woning of bedrijf. Doordat we ook goede samenwerking hebben met andere partijen kunnen we snel en correct handelen. Uw inboedel, onze zorg!

Woningontruiming offerte

inboedel-opkopen-1

Veilig, snel en discreet

Wij komen langs voor een bezichtiging.
Tijdens deze bezichtiging bespreken wij
met u de werkzaamheden die uitgevoerd
moeten worden en maken een prijsopgave
voor u.

Als u bepaalde inboedel kwijt wilt aan een opkoper, dan bent u bij Hoving Ontruimingen, de inboedel opkoper aan het juiste adres. Wij houden ons op succesvolle wijze bezig met de inkoop van goederen. Door onze jarenlange ervaring met opkopen van inboedels. Inboedel verkopen
inboedel-opkopen-2

Werkwijze opkopen

Na een overeenkomst worden de zaken snel en vakkundig door ons afgevoerd. Dat is heel handig voor alle betrokken partijen. Bedrijfsruimtes worden direct na beëindiging van ons werk aan derden ter beschikking gesteld. Dat is nog eens daadkrachtig werk afleveren! Het streven van Hoving ontruimingen is om leeg en bezemschoon op te leveren. Daarvoor werken wij samen met diverse partijen. Uw inboedel kunt u aan een opkoper zoals Hoving ontruimingen vertrouwd kwijt. Onze medewerkers staan u graag te woord! Uw inboedel, onze zorg!

Zoekt u iemand die uw pand bezemschoon oplevert en de rest inboedel opkoopt? Dan bent u bij ons, Hoving ontruimingen, aan het juiste adres. Hetzij door een verhuizing, echtscheiding, overlijden, of emigratie, wij kopen uw inboedel graag van u op om uw inboedel een tweede leven te geven. Of het nu gebruikt, zo goed als nieuw of nieuw is, wij zoeken er een nieuwe eigenaar voor. Wij kopen inboedels van particulieren en bedrijven. Wij verkopen aan particulieren, bedrijven en doneren aan goede doelen. Dat kan een kringloopwinkel zijn maar ook andere bij goede doelen weten wij mensen te vinden die vaak ook heel blij zijn met meubels waar eigenlijk geen markt meer voor is. Hoving ontruimingen, de inboedel opkoper.

Ruime ervaring in:

Opkopen inboedels

Inboedel verkoop

inboedels opkopen door geheel Nederland

meubels opkopen

woning ontruimen na overlijden

boedelruiming en ontruimen woning

direct ontruimen

woning opruimen 

huis ontruimen na overlijden