Weblog van Hoving woning- en bedrijfsontruiming

Woning ontruimen

 

Binnen één werkdag uw ontruiming geregeld. Landelijke dekking, van kleine ruimtes tot grote bedrijven. Wij doen het voor u!

Wij van Hoving ontruimers werken landelijk. Onze specialisatie is het ontruimen en bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijf. U kunt via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het laten ontruimen van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn zeer flexibel, van een kleine ontruiming tot een totaalpakket van ontruimen en bezemschoon opleveren, het is voor ons geen enkel probleem.

Er zijn vele redenen te bedenken waarom u de ontruiming door ons zou laten uitvoeren. Meestal is dat een praktische reden. U wilt graag dat uw pand snel, professioneel en schoon wordt opgeleverd. Wij kunnen snel, professioneel en zeer discreet te werk gaan. Uw woning door ons laten ontruimen kost u niet meer moeite dan een offerte aanvragen per email of telefoon. Wij regelen verder alles voor u. Uiteraard zorgen wij er natuurlijk wel voor dat we helemaal op de hoogte zijn van uw wensen. Alles gaat in overleg en wij zijn experts in het inschatten van de situatie. U kunt dus rekenen op een zorgeloze ontruiming van uw woning of bedrijfspand.

Geïnteresseerd? Vraag direct een offerte aan, u heeft binnen een werkdag een antwoord.

Opkopen inboedel

Hoving ontruimingen, is dagelijks op zoek naar goede bruikbare inboedels en bedrijfsboedels we kunnen voor u maatwerk leveren voor het opkopen! Opkopen van inboedels kan deels verrekend worden met het ontruimen van de woning of bedrijf. Doordat we ook goede samenwerking hebben met andere partijen kunnen we snel en correct handelen. U inboedel onze zorg!

Als u bepaalde inboedel kwijt wilt aan een opkoper, dan bent u bij Hoving Ontruimingen aan het juiste adres. Wij houden ons op succesvolle wijze bezig met de inkoop van goederen.Door onze jaren lange ervaring van inkopen van inboedels.

Na een overeenkomst worden de zaken snel en vakkundig door ons afgevoerd. Dat is zeer handig voor alle betrokken partijen. Bedrijfsruimtes worden direct na beëindiging van ons werk aan derden ter beschikking gesteld. Dat is nog eens daadkrachtig werk afleveren! Het streven Hoving ontruimingen is om leeg en bezemschoon op te leveren. Daarvoor werken wij samen met diverse partijen. Uw inboedel kunt u aan een opkoper zoals Hoving ontruimingen vertrouwd kwijt. Onze mederwerkers staan u graag te woord!

Bel 085-4011344

De afgelopen weken hebben we er hard aan gewerkt: Onze nieuwe website is online!

We hopen op deze manier ons bedrijf nog beter aan nieuwe en bestaande klanten te kunnen presenteren. Mocht u vragen hebben, of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.