Bedrijfsontruiming is één van de diensten die wij aanbieden, voor meer informatie over deze dienst vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijfsontruiming groningen

We ontruimen kantoren en bedrijven. Gaat het om een laatste ontruiming bij een verhuizing of bij noodzaak als gevolg van andere redenen. Voor ons zijn de werkzaamheden gelijk.  Het uitbesteden van deze ontruimingswerkzaamheden bespaart u veel tijd en daardoor geld. In no-time hebben we uw kantoor, winkel of pand ontruimd. Discreet en bezemschoon opgeleverd.

Wat betekent kantoorontruiming?

– Het ontruimen van het bedrijfspand en overnemen van de (rest)boedel bij ruiming
Bezemschoon opleveren van de ruimte(s)
– Het afwerken of repareren van kleine onvolkomenheden ten behoeve van de oplevering
– Afvoeren van afval en restgoederen


Werkwijze kantoorontruiming

We maken van te voren een afspraak om alle details met u te bespreken. Daardoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en is alles helder voor zodra u de sleutel aan ons overhandigt. Om inzicht te krijgen in onze werkwijze hebben we een stappenplan gemaakt.

ontruiming Theater

Ontruiming Theater

 

Van Groningen tot Maastricht

We zijn een Gronings bedrijf met landelijk werkende teams. De offerte die u bij ons opvraagt wordt ook door onze eigen mensen uitgevoerd. Discreet en snel zodat u binnen enkele werkdagen een schoon opgeleverd pand of ruimte heeft.
Wij ontruimen uw woning in heel Nederland. Ook appartementen, flats, winkelpanden, kantoren, garages, zolders, bergingen, eengezinswoningen, huurwoningen, bedrijfspanden, opslagunits en opslag- loodsen kunnen wij bezemschoon opleveren.

We werken ook veel voor woningbouwverenigingen en zorginstellingen met bewonersfaciliteiten. Alle ruimtes die aan ons zijn toevertrouwd worden in perfecte staat opgeleverd. Wilt u dat wij uw woning ontruimen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hoving woning- en bedrijfsontruiming

Hennepplantage ontruimen

Een ander aspect waarin wij ons hebben gespecialiseerd is het ontruimen van illegale activiteiten zoals bij een hennepkwekerij. Vaak is de huurder met de noorderzon vertrokken of zit in detentie. Zij zijn verantwoordelijk voor de situatie, maar zullen in de meeste gevallen de wietplantage niet opruimen. U zit u met de ontstane lasten. Het pand kan behoorlijk beschadigd zijn en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan omdat elektra onprofessioneel is aangesloten, chemische stoffen aanwezig zijn en vaak ook nog boobytraps aanwezig zijn. Dit is levensgevaarlijk en daarom gaan wij uiterst zorgvuldig en discreet te werk:

Apparatuur en installaties afkoppelen en ontmantelen
– Chemicaliën, aarde, kokos en afval afvoeren
– Personeel met professionele  technische en elektrotechnische kennis
– Demonteren en ontmantelen lampen, afzuiging installaties, koolstoffilters en overige apparatuur
– Demonteren  en verwijderen de complexe en onveilige elektrische installaties
– Herstelwerkzaamheden uitvoeren i.v.m. schade
– Verhuur of verkoop klaar opleveren
– Gaten dichten, schilderen

Ook hier geldt dat wij door de jaren heen de nodige kennis hebben opgedaan. 
Het demonteren, ontruimen en afvoeren van een wietplantage is een grote, zware en onveilige klus. Gelukkig kunt u een gespecialiseerd bedrijf inhuren, zoals Hoving ontruimingen  om u bij te staan.

Wij komen kosteloos bij u langs voor een vrijblijvende offerte, zodat wij de situatie ter plekke kunnen beoordelen waarna u een scherpe offerte krijgt aangeboden. In de offerte  worden alle werkzaamheden in detail opgenomen en krijgt u van ons een totaalprijs inclusief BTW, zodat u niet achteraf voor onvoorziene kosten komt te staan.

Wij werken snel, professioneel en discreet!

Boedel ontruiming

Veilig, snel en discreet

Wij komen langs voor een bezichtiging.
Tijdens deze bezichtiging bespreken wij
met u de werkzaamheden die uitgevoerd
moeten worden en maken een prijsopgave
voor u.